DINER

Menu's

  • 3-gangen a la carte 39,50
  • 4-gangen verrassingsmenu 44
  • 5-gangen verrassingsmenu 49

Bijpassende wijnen

  • 3-gangen bijpassende wijnen 16
  • 4-gangen bijpassende wijnen 21
  • 5-gangen bijpassende wijnen 26

voorgerechten

  • Vitello Tonnato 12

    Kalfsrosbief met gemarineerde tonijn, frisse tonijncrème, kapperappeltjes en poftomaatjes

  • Spring Salmon 12

    Licht gepekelde zalm met quinoa, venkelmousse en avocado

  • Coco Curry 12

    Curry kokossoep met gamba, bataat tartaar, crunchy pinda en groene kruiden

  • Stories Steak Tartare 12

    Van Hanging Tender, eigenwijs eigentijds

  • Batatas Argentina 12

    Gerookte zoete aardappel met radijs, avocado en venkel

  • Sharing Stories (v.a. 2 personen) 12 p.p.

    Proeverij van 4 voorgerechten, zowel van de kaart als van de chef

hoofdgerechten

  • Hollandse Gul 23

    Kabeljauw met donkere quinoa, doperwt, hollandaise, dille en polenta

  • Stories Signature Burger "Spring Edition" 23

    Angus rund op brioche met doperwtenmash, gepofte balsamicotomaat en parmezaanschuim. Geserveerd met frisse salade, rustieke frites en mayonaise.

  • Beef & Braised 26

    Duo van bavette en pulled beef met kalfsjus, polenta en prei

  • Rabbi's choice 23

    3 bereidingen van koolrabi met boterbonen, kikkererwt, peterselieolie en walnoot

  • Baba's goat 23

    Aubergine met doperwt, geitenkaas, polenta en gegrilde groentes

Sides

  • Frites & Mayonaise 3
  • Loaded Fries 4

    Met basilicummayonaise en parmezaan

  • Grilled Veggies 4
  • Side salad 3

Desserts

  • Life of lemons 8

    lemoncurd, spongecake en framboos

  • Go bananas 8

    banaan met karamel, pinda, ijs en bananencake

  • Chocolate passion 8

    Witte chocolade met passievrucht en munt

  • Cheesy Goodness 10

    Chefs selectie van 4 kazen met dadelbrood, walnoot en chutney