DINER
Menu's
-
3-gangen a la carte 39,50
-
4-gangen verrassingsmenu 44
-
5-gangen verrassingsmenu 49
Bijpassende wijnen
-
3-gangen bijpassende wijnen 16
-
4-gangen bijpassende wijnen 21
-
5-gangen bijpassende wijnen 26
voorgerechten
-
Vitello Tonnato 12
Kalfsrosbief met gemarineerde tonijn, frisse tonijncrème, kapperappeltjes en poftomaatjes
-
Spring Salmon 12
Licht gepekelde zalm met quinoa, venkelmousse en avocado
-
Coco Curry 12
Curry kokossoep met gamba, bataat tartaar, crunchy pinda en groene kruiden
-
Stories Steak Tartare 12
Van Hanging Tender, eigenwijs eigentijds
-
Batatas Argentina 12
Gerookte zoete aardappel met radijs, avocado en venkel
-
Sharing Stories (v.a. 2 personen) 12 p.p.
Proeverij van 4 voorgerechten, zowel van de kaart als van de chef
hoofdgerechten
-
Hollandse Gul 23
Kabeljauw met donkere quinoa, doperwt, hollandaise, dille en polenta
-
Stories Signature Burger "Spring Edition" 23
Angus rund op brioche met doperwtenmash, gepofte balsamicotomaat en parmezaanschuim. Geserveerd met frisse salade, rustieke frites en mayonaise.
-
Beef & Braised 26
Duo van bavette en pulled beef met kalfsjus, polenta en prei
-
Rabbi's choice 23
3 bereidingen van koolrabi met boterbonen, kikkererwt, peterselieolie en walnoot
-
Baba's goat 23
Aubergine met doperwt, geitenkaas, polenta en gegrilde groentes
Sides
-
Frites & Mayonaise 3
-
Loaded Fries 4
Met basilicummayonaise en parmezaan
-
Grilled Veggies 4
-
Side salad 3
Desserts
-
Life of lemons 8
lemoncurd, spongecake en framboos
-
Go bananas 8
banaan met karamel, pinda, ijs en bananencake
-
Chocolate passion 8
Witte chocolade met passievrucht en munt
-
Cheesy Goodness 10
Chefs selectie van 4 kazen met dadelbrood, walnoot en chutney