DI-WO-DO MENU
3-gangen keuzemenu
39,50
BESCHIKBAAR OP DINSDAG, WOENSDAG EN DONDERDAG
-
breads & spreads
-
maak uw keuze uit onze voorgerechten
-
maak uw keuze uit onze hoofdgerechten
-
maak uw keuze uit onze desserts
Voorgerechten
-
Buikspek
zacht gegaard buikspek - balsamico - pittige sinaasappelmarmelade - vijgen
-
Vitello tonnato
kalfsvlees - tonijncrème - kappertjes - geroosterde wortel - poftomaat - olijven
-
Kabeljauw
rillette van kabeljauw - zwarte olijf - spinazie - groene kruiden
-
dumplings
dashi bouillon - shiitake - enoki - knoflook-gemberolie
-
bietentartaar
walnoten - ingelegde pompoen - kruidenolie - sriracha - kapperappeltjes
-
Sharing stories + 4
proeverij van 4 voorgerechten, zowel van de kaart als van de chef (v.a. 2 personen)
vegetarisch mogelijk enkel voor het gehele gezelschap (v)
Hoofdgerechten
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse frites en mayonaise
-
Stories angus burger
runderburger - baon - uiencompôte - zuurkool - gruyère - truffelcrème
-
Kalfssukade + 5
steak van zachtgegaarde kalfssukade - amarone jus - seizoensgroenten - pastinaakcrème - krokantjes
-
Runderzijlende + 6
gegrilde runderzijlende - koffiejus - pastinaak - gekarameliseerde ui - gegrilde wortel
-
zalm
rode biet - hollandaise schuim - salty fingers - spinazie
-
dorade
kreeftensaus - cavi-art - pastinaakcrème - lamsoor - paddenstoelen
-
rode biet
gepofte rode biet - hollandaise schuim - zuurkool - pastinaak - gekarameliseerde ui - salty fingers
-
koningsoesterzwam
vegan jus - linzen - pastinaak - zuurkool
Desserts
-
Blondie
dulce de leche - walnotenijs - crumble van walnoot
-
espresso martini cheesecake
marshmallow - koffiecrumble
-
peer
speculaas cakeje - vegan vanille ijs - geroosterde amandelschaafsel
-
Kaasplateau + 5
chef's selectie van 5 kazen
side dishes
-
gegrilde groentes 4
-
frisse salade 3
wijn arrangement
-
3-gangen bijpassende wijnen 21
-
3-gangen bob-arrangement 11