Stories eindhoven

Restaurant Stories

Elke dag heten we je van harte welkom bij ons restaurant Stories in Eindhoven. Bij ons geniet je van ongedwongen gezelligheid en typisch Brabantse gastvrijheid. Onze vriendelijke bediening en professionele koks staan voor je klaar om je een heerlijke lunch, diner of super gezellige borrel te verzorgen. Met vrienden, familie of collega’s. Ons Restaurant Stories ligt op een goed bereikbare locatie op Strijp-S in Eindhovense, die zich kenmerkt door creativiteit en innovatie. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving en ook met het Openbaar Vervoer zijn we goed bereikbaar. De ideale locatie dus om op Strijp-S te eten en samen te komen.

Lunch Strijp-S

Geniet van onze uitgebreide lunchkaart vol met Stories Klassiekers. We maken uitsluitend gebruik van verse ingrediënten en hebben aandacht voor creativiteit – we vormen immers het hart van Strijp-S! Deze combinatie staat garant voor een overheerlijke lunch in Strijp die je gezellig met je lief, vrienden, familie of collega’s kunt genieten. Ook ideaal voor een zakelijke lunch in Eindhoven’s Strijp-S wijk om dat nieuwe contract of die offerte nog eens door te nemen!

Diner Strijp-S

Ook voor een geweldig diner in een gezellige en sfeervolle omgeving kun je bij ons terecht. Wil je gebruik maken van ons à la carte menu of laat jij je liever verrassen door de chef in een 4- of 5-gangen menu? Het is helemaal aan jou om te kiezen! Onze gerechten zijn altijd passend bij het seizoen en vol van smaak en worden vanzelfsprekend met seizoen producten bereid. Op Strijp-S eten met familie of een vrienden doe je dan ook bij Stories.

GROEPEN

Ook voor lunchen, dineren of borrelen met een groep in Eindhoven kun je terecht in ons gezellige restaurant Stories. Ons restaurant op Strijp-S heeft voldoende plaats om grotere groepen te kunnen laten genieten van een feestje, evenement of een andere gelegenheid. Wat dacht je van sharing lunch, samen borrelen, of een uitgebreid diner met jouw groep? Ook voor het organiseren van een particulier of zakelijk evenement in Eindhoven tot 250 personen staan we graag voor je klaar. Neem contact met ons op om de details met ons te bespreken.

Zakelijk uiteten op Strijp-S

Ben je op zoek naar een geschikte locatie om zakelijk uiteten te gaan in Eindhoven? Dan ben je bij Restaurant Stories helemaal aan het juiste adres! Ons restaurant op Strijp-S is zeer goed bereikbaar zowel met de auto als met het openbaar vervoer en onze uitgebreide lunch- en dinerkaarten bieden voor elke smaak en elke zakelijke gelegenheid een ruime keuze. Bij ons kun je in een fijne ambiance met collega’s, klanten of andere zakelijke relaties genieten van Brabantse gastvrijheid en culinaire hoogstandjes. Natuurlijk hebben we ook een grote keuze aan goede wijnen en bieren, want we beseffen dat dit bij een goed diner en een goed gesprek past!

Menu en mogelijkheden

In ons restaurant op Strijp-S in Eindhoven kun je lekker lunchen, borrelen, dineren of een evenement organiseren. En dat in een gezellige sfeer met de typisch Brabantse gastvrijheid. Op onze menu’s vind je voor elke smaak en elke gelegenheid een passend gerecht. Ook voor kinderen, en mensen met dieetwensen zijn er verschillende mogelijkheden.

Reserveren

Kom heerlijk genieten in ons restaurant op het Eindhovense Strijp-S. Om teleurstellingen op drukke momenten te voorkomen is het verstandig om op onze website een reservering voor een tafeltje te maken. Ook kun je hier een offerte aanvragen voor een groepsarrangement of evenement.

Sharing lunch

Sharing is caring! Maak jouw keuze uit één van onze sharing lunches.

Borrelen

Samen borrelen? Ervaar de mogelijkheden van makkelijk organiseren!

Diner

Dineren met een grote groep? Alle wensen verzameld? Stories maakt het gemakkelijk!